Ôªø Amanda -

Donuts

JAAAA! Har varit ute och åter igen fått se lite araber med Costa muggarna i högsta hugg glida fram så graciöst över marmor golvet. Haha nej men det var underbart att få se lite annat än bara lägenheten, så nu är jag nöjd någon dag till! Hoppas immunförsvaret höll sig stark och brottade bort alla äckliga bakterier som ville åt mig.

Iallafall så åkte vi till shopping mallet Landmark som ligger ungefär en kvart härifrån, då pappa skulle klippa sig. Så jag följde med honom dit och drog sedan själv ut på egna äventyr! Jag spatserade runt och kikade in i lite affärer och fick hålla knyta fast händerna bakom ryggen och sätta hänglås på plånboken så mycket roliga saker hittade jag!! Har redan shoppat alldeles för mycket sen jag kom hit...

Efter pappa hade klippt sig så tjusigt så drog vi för att äta eftersom jag va hungrig efter en hel dag utan mat. Jag åt Alfredo pasta med vit sås och kycklig och pappa körde på Japansk mat, några nudlar med kyckling. På vägen ut så fick vi ju syn på rena himmelriket, ett Krispy Kreme stånd. Gick ju inte bara att gå förbi när donutsen i princip skrek på oss.. så det blev att köpa 3 stycken hehe.






Kommentarer
My

Men nom nom, donuts! Jag håller tummarna att du blir frisk snart! Fint med mig, tack som frågar. Har varit förkyld under helgen, men det börjar ge med sig nu :)



Blogg: http://fromdepptopepp.blogg.se/
2011-10-18 @ 08:05:16
Karolin

Farligt ju :D haha



Blogg: http://www.karoliiineo.spotlife.se
2011-10-18 @ 11:33:23
emma carlzon

donuts 4 lajf!<3 <-brodalen-dialekt qatar verkar vara ett latjo ställe måste jag säga:) hoppas du har de bra amanda!:D





Blogg: http://asongforhedwig.blogg.se/
2011-10-19 @ 22:19:04
Madeleine

Åhh Krispy Cream...saknar det stället. Vart nästan stamkund där under tiden i Förenade Arabemiraten :)



Blogg: http://minamerikanskaresa.blogspot.com
2011-10-30 @ 13:47:21




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihÜg mig?

Trackback