Ôªø Amanda -

2 pics

Förlåt förlåt för att inte jag bloggar så mycket nu, men ahh känner mig så stressad! Har mycket i skolan nu plus att jag vill gärna spendera den tiden jag inte gör läxa med mamma och Julia nu när dem är här.. Idag kommer pappa hem ifrån Milano och då blir vi hela familjen här, wiieee! Sålänge får ni två bilder på mig och lillsyrran.


Pappa är bästa fotografen, detta va bilden som han fick när vi träffades på flygplatsen. Ussch och man ser fortfarande utslagen på mina händer..

Sammanfattning av dagen

Dusch. Skola. Super snabb 10-min (!!!) bilfärd till skolan. Skola. Geometri. Historia. Spanska prov. Biologi. Mys med 3 goa personer efter skolan. Trevlig pratstund med Nawaz i bilen. Läxa. Butter chicken och Naan bröd. Chatt. TV. Och nu: sängen. Sov gott och vakna torrt snyggingar.

Syskon kärlek

Hade tidinställt ett inlägg till er igår kväll som skulle varit up 09:15 idag, men icke sa nicke, det ville den då inte! Hoppas ni alla haft en fin söndag iallafall, och att ni får en toppen skol- eller jobbvecka. XOXO


På flygplatsen, när vi precis hämtat mammi och Julan

Update ifrån poolen

Tar ett litet kvällsdopp nu, slappnar av och laddar inför en ny skolvecka som börjar imorgon! Förlåt för att jag är sämst på att blogga nu, men har haft fullt upp idag med. Det blev en shopping trip till Landmark, älskar att gå och shoppa på stora shopping malls med mamma och Julia, känns precis som den gamla goda tiden i Dubai! Pusselipussar på er alla söta.


Jag lever!!

Ja, precis som rubriken leder, jag lever!! Har bara haft fullt upp med att leka expert på Qatar till mamma och Julia. Lekte lite guide också, så coolt hahaha. Kan meddela er att det tas bilder för fullt om dagarna, så bilder lär det bli bra med ett tag framöver, kul va?!?! Ska iallafall försöka slänga iväg några inlägg imorgon åt er, men nu ska jag se klart på film och sen lägga mig. Godnatt mina fina♥♥

Sommar 2011

P.S. Till Anonym som undrade hur länge min mamma och syster ska stanna, så ska dem vara här i 17 uuuunderbara dagar!!

Lovelovelove

Flera kilo lösgodis + annat godis, mamma, och min finaste Julle Bulle, och jag är en överlycklig tjej! Busandet har redan dragit igång.. Nu blir det sängen och en massa prat ända in på småtimmarna, har ju ändå rätt mycket gossip att ta igen! Två snygga bruds checkar ut, SOV GOTT.


Applebee's

Hej!
Underbar skoldag säger jag bara! Livet känns på topp och jag älskar det. Iallafall efter skolan så blev att dra till Villagio (ett shopping mall) med lite folk, och käka på nyöppnade Applebee's! Tillochmed jag som inte har världens matlust nu när jag är sjuk blev ju vrålhungrig så fort jag klev in dit!

Kanaler i Villagio- shopping mallet

Fina flickor

MAT

En kvinna bakom oss som fyllde år, då engagerar sig personalen i sång och dans! Partypartyyy

Hon fick två tårtor, så hon bjöd oss på den ena!!! Hur gullig får man va då!

Bus

NU DRAR JAG TILL FLYGPLATSEN OCH DROPPAR AV PAPPA SOM SKA TILL MILANO, OCH PLOCKAR ISTÄLLET UPP MAMMA OCH JULIA SOM SKA HÅLLA MIG SÄLLSKAP!!! Det ska bli så kul. Och om 5 dagar är vi hela familjen i Qatar för första gången, va mysigt det ska bli. Hörs senare, hoppas att ni mår lika bra som jag, för det tycker jag att alla borde få göra! XOXOXOXO

EAT DUST

Har sovit max en halvtimma inatt.. Men jag är är inte ett dugg trött för det!! Tror att jag kan ha "försovit" mig lite under denna veckan kanske. Eller så är det nervositet och att jag är super duper exalterad för min älskade mamma och syster kommer att vara här ikväll, och stanna i hela 17 dagar!!!! Åh det ska bli så skönt att träffa dem igen, har verkligen saknat ihjäl dem!♥

IDAG ÄR EN BRA DAG, IDAG ÄR DET BRAAAAAAAA!

19/10-41♥

Hej! Drog ut en snabbis nu på kvällskvisten för att fira min finaste farmor som skulle fyllt 70 år idag, saknar henne något så otroligt♥ Att två år kan gå så fort, skrämmande faktiskt.. Men det blev en sväng till "Coffee Bean and Tea Leaf" för en kaffe och liten fika, eftersom hon va en riktig kaffe kvinna!!


Imorgon blir det skola och jag taggar sönder redan nu!! Ha det bäst, XOXO

Kompis det går bra nu

Pluggandet rullar på, har sjukt mycket att göra eftersom det blir skola imorgon! ÄLSKA LIVET.

Another Sunrise, Another New Beginning

Godmorgon mina fina♥

Nöjd Tjej

Tjenixen!! Kom hem för någon timma sen, har varit på sjukhuset igen och sedan så åkte jag och pappa ut och åt. Doktorn var väldigt positiv vilket jag var super tacksam över, så det verkar som det blir skola på torsdag!!! En dag i skolan och sen helg, myyss haha. Ska åter igen bli så kul att få träffa alla roliga!
Idag åt jag och pappa på Ponderosa Steakhouse, en restaurang där dem har en stor buffé med både mat och efterrätter (jag kan ju lätt erkänna att jag är där för efterrättens skull, vilket ni får veta varför snart)! Åt mig iallafall proppmätt, pappa fick bokstavligt rulla mig hem... eller nära på då! Här kommer lite piiics eftersom ni ville se mer utav det!

Påvääääg

West Bay

Denna Ponderosa i Dafna ligger precis brevid en moské.

The "Grand Buffé"

Lite av min och pappas mat och efterrätter, haha.

HÄR är den underbara delen!! Man får ta sin egen glass helt själv. Haha jag är ju så barnslig så jag finner ju så mycket skoj i att få sköta maskinen på egen hand och designa glassen på något snajsigt sätt! Sen öööser jag på med jordgubbssås eller chokladsås, för ska det va, så ska det va.

Tack puddingar

Kulturen, folket, skolan, en massa om min vardag och en massa bilder var svaren som jag fick utav er när jag undrade vad ni ville läsa mer om. Detta ska jag absolut komma ihåg och försöka fixa så gott jag kan! Och tack tack tack till er som slängde iväg en snabb kommentar med det!! Sen tänkte jag att jag ska försöka få tag på bilderna jag tog i fotografi på skolan när jag kan det, för då kan ni få se hur det ser ut där inne också. Dem är rätt mycket roligare än bilderna jag har. Så då ska ni få ett lååångt och spännande inlägg om hur det är på en high school i Doha! Låter det bra?

Sålänge får ni en super snabb bild jag tog ett tag sen, yeaah.


Och till Anonym som frågade om frågestunden, det kommer snart :)

Pepp å inte depp

Shulululu, godmorgon på er! Ännu en varm härlig solig dag och jag känner mig på världens bästa humor. Känner mig dessutom väldigt snygg nu, ansiktet är knappt något svullet längre!! Att det kan gå så fort över en natt, underbart. Ska till doktorn idag och jag hoppas på bara positiva saker där med, det vore ju liksom pricken över i't! Nu tänkte jag hoppa in i duschen, äta lite frukost och ta tag i livet. XOXO

Ännu en bild ifrån sommaren -11

Donuts

JAAAA! Har varit ute och åter igen fått se lite araber med Costa muggarna i högsta hugg glida fram så graciöst över marmor golvet. Haha nej men det var underbart att få se lite annat än bara lägenheten, så nu är jag nöjd någon dag till! Hoppas immunförsvaret höll sig stark och brottade bort alla äckliga bakterier som ville åt mig.

Iallafall så åkte vi till shopping mallet Landmark som ligger ungefär en kvart härifrån, då pappa skulle klippa sig. Så jag följde med honom dit och drog sedan själv ut på egna äventyr! Jag spatserade runt och kikade in i lite affärer och fick hålla knyta fast händerna bakom ryggen och sätta hänglås på plånboken så mycket roliga saker hittade jag!! Har redan shoppat alldeles för mycket sen jag kom hit...

Efter pappa hade klippt sig så tjusigt så drog vi för att äta eftersom jag va hungrig efter en hel dag utan mat. Jag åt Alfredo pasta med vit sås och kycklig och pappa körde på Japansk mat, några nudlar med kyckling. På vägen ut så fick vi ju syn på rena himmelriket, ett Krispy Kreme stånd. Gick ju inte bara att gå förbi när donutsen i princip skrek på oss.. så det blev att köpa 3 stycken hehe.






Utställning, typ

Min frukost, lunch och middag i princip + mina 3 mysiga salvor. Väntar på att pappa ska komma, men det dröjer ungefär 2½-3 timmar innan han gör det.. Då ska jag övertyga honom att vi tillsammans ännu en gång ska trotsa sjukan och mitt stackars immunförsvar och åtminstonde åka ut och äta någonstans, så att jag får komma ut ur detta rummet lite!!!!! In a while crocodile xx

I wanna know

Morning sunshines!!
Sitter och gör dagens läxa, ska få gjort det så fort som möjligt så jag kan slappa lite (som jag gjort ett bra tag nu tycker jag). Sen hade jag en rätt enkel fråga till er som jag skulle vara jätte tacksam för om ni svarade på fort:

Vad vill ni läsa om här på bloggen? Vill ni veta mer om skolan, shopping malls, maten, kulturen, folket, vädret, se mera bilder på ? , veta mer om mig haha, traffiken, skyskraperna?? Jag har verkligen ingen aning om vad ni tycker är intressant eftersom detta är vardag och hemma för mig... Så jag skulle uppskatta det till tuuusen om ni bara ville berätta för mig med ett ord eller någon mening om vad ni vill läsa mera om! Och då lovar jag att jag ska börja skriva mera om det + visa mera bilder. Have a nice day mina fina, XOXO

Blir en gammal cam bild ifrån i sommras då jag fortfarande sitter på hotellrummet och ruttnar, längtar sååå tills jag får komma ut lite mer och fota åt er!!

Sweet Dreams

I sommras, hos min fina moster

Checkar in till sängen nu, film dags igen ju haha. Film och TV är nog de flitigaste änvanda orden nu när jag är sjuk.. Och så läxa så klart, men det är det ju annars ändå haha. Ska börja runda av frågestunden snart också, så förvänta er dem svaren inom en snar framtid. Hörs imorgon snyggingar, sov gott! Puss♥♥

Doha Skyline

Feel the rain on your skin

No one else can feel it for you

Only you can let it in

No one else, no one else

Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken

Live your life with arms wide open

Today is where your book begins

The rest is still unwritten


Lyx, Pengar och Makt

Det skrivs mycket om Qatar just nu, även i Sverige! Här kommer det minsann att fortsätta hända grejer...

Souq Waqif

Bjuder på lite bilder ifrån souqen som togs för cirka 2 och en halv veckor sedan. Det va ett slags uppträdande med någon känd gubbe som sjöng traditionell arabisk musik, och när det finns arabisk musik.. då dansar araberna, för fullt.












Nandos

Lunchen på Nandos idag som jag lovade att visa. GÖR GOTT!

Min goooooa Mediterranean salad! Bara man plockar bort tomaterna..


Pappas Espetada Chicken, med 2 små rätter till som jag så snällt fick välja: pommes frites och coleslaw. Flööötigt gott!! Haha

Men nu kallar nachos, salsa, ♥COCA COLA♥, filmen Bad Teacher och pappa på mig, så ha en mysig kväll ni. Själv har man ingen skola imorgon heller nu, fast det är jag konstigt nog inte aaaaalllls glad över. Älskar att gå till skolan här! Men vi hörs imorgon, har knappt haft inspiration till att blogga idag.. Förlåt, men imorgon ska jag vakna på rätt sida och vara på världens bästa humör och leta upp lite roligare bilder åt er!! Samtidigt som jag ska hinna plugga.. Men det kommer att gå galant, ha en bra kväll nu, haha. PUSS

West Bay

Instagram bilder på West Bay, området där vi bor ungefär.

Har inte gjort så mycket idag, varit hos doktorn ännu en gång, varit lite galen och trotsat att jag är sjuk och väldigt infektionskänslig just nu och åkte och åt på Nandos på City Center och så pluggat lite. Lägger upp lite bilder ifrån den dundergoa maten på Nandos sen, hoppas ni mår fint♥

Kanske det


"Maybe it's not about the happy ending, maybe it's about the story."

Gulligt

Jädrar va uppdateringar det har blivit idag känns det som! Men är man sjuk så är man.. Synd bara att jag inte kan ut och fota Qatar åt er, men har allt lite bilder som jag tagit innan som jag kan bjuda på.
Sen tänkte jag passa på att länka en blogg! Det va en super söt tjej som skrev till mig och sa att hon tipsat om min blogg, så nu gör jag detsamma till henne :)

Emeelie Hansson heter hon och är en tjej på snart 14 år som håller på med fotboll och mycket sång! Klicka här för att komma till hennes blogg, http://memmehhkh.blogg.se/


Nu ska jag se klart på filmen med pappa, och sen blir det sängen för mig! Bästa fredagskvällen, chips, godis, cola och pappa<33 Vem behöver festen idag liksom?? Puss och smek

Saknad









Julle Bulle, Bullen.
Jullan, Julan.
Muffins.
Juli puli.

Min bästa vän.
Min andra halva.
Bästa systern jag någonsin kunde fått.

Har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig just nu. Behöver min bästis att busa med, att driva med random folk med, att göra bort sig helt totalt med, att bråka om kläder med, att tjocka sig med godis med, att köra med, att kunna mysa med och att bara kunna prata med, om precis allt och inget. Saknar dig massor världens finaste, love you

Kolla in hennes blogg HÄR förresten, http://juliaaasplace.blogg.se/

I Vimlet

© En bild tagen utav mig i souqen cirka 2 veckor sedan

Tröttis

Godmorgon!!
Jösses va jag har sovit.. La mig vid 11:30 igår och vaknade utav att pappa väckte mig vid 12:15. Hade lätt sovit längre om inte han frågat mig hur jag mådde. Han trodde väl att jag på gränsen till döden, för så länge brukar jag aaaaldrig sova, jag är ju så morgonpigg!!

Bild som pappa tog på mig imorse, hatar att han alltid ska smygfota mig :( :( :(

Nu ska jag fortsätta äta mina chips och se på någon film med pappa som han laddat ner. Sen blir det väl lite läxa, och tycka mer synd om mig själv. Forsätt att fråga frågor förresten, jag vill ha massor!!!!! Då får jag något att roa mig med någon halvtimma eller så, haha. Ha det bäst så länge, kramisar♥ FRÅGESTUND

Onyttigheter

I Sverige, frisk och go och glad. Helt normal också

Fick ju inte dem roligaste nyheterna idag.. En vecka utan skola, minst. Kommer att svullna upp så mycket att jag hur lätt som helst skulle kunna bli en i "Alvin och Gänget." Mitt ansikte, mina händer och mina fötter kommer att bli jätte stora, hon sa tillochmed att jag kanske knappt skulle kunna få på skorna. MYSIGT! Hihi. Jag som såg fram emot imorgon kväll jätte mycket... Men det kommer fler chanser, hoppas jag verkligen!! Hoppas bara att jag blir frisk snaaaart så jag kan börja leva lyxlivet här igen, hahaha.

Nu så ska jag mysa med pappsen, han tyckte så synd om mig så påväg hem ifrån jobbet stannade han och köpte med godis, CHIPS, nachos, cola och 2 nya sorters Mirinda. Den ena var granat äpple och den andra bär. Ska bli kul att prova det. Och vit choklad twix, mums! Har inte varit onyttig på väldigt länge faktiskt, så detta kan jag allt unna mig idag. Önskar er alla en underbar kväll, puss♥♥

P.S. GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN HÄR!!!!

Never-ending

Fyyyyy, det bara sprider sig. Hoppas att jag får någon bra medicin nunununu!!!!


Lite snabbt

Telefonsamtal av pappa: skynda dig och gör dig klar, Nawaz kommer om 20.

Ska till sjukhuset och träffa en hudspecialist och min doktor så dem kan kolla på någon annan medicin som kan hjälpa mig eftersom denna tydligen inte funkar........

Wish me luck!!! Hörs snart, puss

FRÅGESTUND

2 veckor sedan typ

De va en gullig tjej som ville att jag skulle ha frågestund, så nu kör vi: FRÅGESTUND tills jag säger stoooop!

Inte för att jag förväntar mig 102984 frågor.. men några vore ju kul, haha.

SÅ FRÅGA PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NU! OM ALLT OCH INGET: Qatar, mig, Dubai, skillnaderna mellan Sverige och mellanöstern, skolan, vänner, shopping, kameler. Go craaaaazy, haha. XOXO

Snabbt, fort och lätt

Ja igår va ju en hektisk dag, inte den roligaste, men sånt måste ju göras ibland meeeed tyvärr! Iallafall så tror jag att psats-en gick rätt så bra faktiskt! Engelska och matte är ämnena, och engelskan kände jag mig väldigt säker på så det va skönt.

Idag är jag som ni kanske märker hemma ifrån skolan, doktorn tyckte inte att jag skulle gå med utslagen jag har och med tanke på hur svullet mitt ansikte är.. haha ännu värre idag kan jag lova! Ser ut som en knubbig liten ekorre med tjocka goa kinder, mmm.

Hade fått några mer frågor som jag tänkte svara på nuuu:


bff: Jag glömde inte dig, jag tyckte bara att det va så uppenbart att jag saknar dig huuuuur mycket som helst, att jag knappt behövde skriva ditt namn!!! Hihi, love you bestie!

Anonym: Anledningen till att vi flyttade utomlands till Dubai i allra första början va tack vare pappas jobb! De behövde en som va ansvarig över mellanöstern och nordafrika, så fick pappsen den underbara möjligheten och jag är såååå glad att han och mamma tog den, för jag vet verkligen inte vem jag hade varit om inte jag bott i Dubai...

JockeB: Haha jaa, det har jag. Ända sen jag va ungefär 6 år gammal upp till att vi flyttade ifrån Dubai år 2009, så har jag gjort en massa olika modelljobb. Jag har gjort tv-reklamer, mest "klädmodellat" eller va man nu ska kalla det haha, och bikini modell jobb olalalalaaa.. hahahah. Men det va grymt kul, hade lätt kunnat tänka mig att börja med det igen.. super skoj har man under själva jobbet, man får träffa roliga personer och om man har tur får man en riktigt rolig fotograf.. för DÅ kan det bli kul haha!! Sen så tycker jag att varför jag och Fabbe gjorde slut är väl emellan oss, men långdistansförhållande, njaa vet inte riktigt va vi tycker om det..

Nu ska jag göra läxa, inget slapp bara för att man är hemma här inte!! Ha en toppen daag, vi hörs snart♥

Lilla sjuklingen

Mm, myspys. Har ett virus som tar ett par veckor att gå över. Får inte träna på minst 3 veckor, bra nu när health är över och gympan skulle dra igång på riktigt!!

Kuvertet kanske inte innehöll dem roligaste nyheterna på ett tag men.. Det stod i princip; Enlarged spleen: 16,7cm.


Normalt skall ens mjälte vara 14 cm, men min va 2,7cm för stor, så doktorn rådde mig till att inte bli sparkad i magen eller slåss, som om jag hade tänkt och gå bli sparkad i magen nu liksom? Haha.


Ultraljud

Ser ni bäjbyyn eller???? Det blir en tjej :---)

Söt tjej- Ser livrädd ut, men det va ju inte konstigt med tanke på doktorns ansiktuttryck och småljud.


Allergiska reaktionen gör så att jag blir gaaaaalen, det kliaaaar!! Tydligen så va det värsta jag kunde göra att äta den antibiotikan när jag har detta viruset, fml då. Så nu är det slut på antibiotikan, tänker inte gå runt och se ut såhär som jag gör just nu, skrämde ju fan ungar på sjukhuset.. hahah.

P.S. Jag saknar min bestie Emil!! Puss på dig sötis

Hospital update

Sitter på sjukhuset just nu.. Fick en himla massa utslag i skolan på kroppen och massor i ansiktet idag och de skickade oss hit på direkten.

Besök hos herr doktor, blodprov, ultraljud; check! Nu väntas ett till doktorsbesök.

Efter att jag öppnat kuvertet med resultaten.. Med tanke på ultraljud tantens ansiktsutryck så vill jag inte.

Poor poor poor me

Strålar av lycka

You make me smile like the sun, fall outta bed
Sing like a bird,
Dizzy in my head


Taggar psats idag!!! 3 timmar tror jag att det va? Aja, önska mig lycka till!

Ha en strålande onsdag♥♥

--

Wouldn't it be the perfect crime if I stole your heart and you stole mine?

Work work baby

Tjena alla monsterdiggare!!
Slutade 12:30 idag, men Nawaz kunde inte hämta mig förrän 1:30, så jag kom precis hem! Så sköööönt att alltid sluta 12:30 på tisdagar, då har man något att längta till + att veckan går mycket fortare!! Men jag måste börja med all homework nu, har typ 2 projekt till historian, ett spanska prov att plugga till, geometri så det tjongar om det, skriva någon sida om “literary devices” för engelskan + läsa ungefär 150 sidor och göra 3 worksheets, rita en massa molekyler för biologin och så ett health project! Livet leker :) Men jag klagar inte, för jag är världens mest tacksamma tjej att jag är här och får den här möjligheten överhuvudtaget!

Ha en underbar eftermiddag nu, puss


Skooolaaaaa<3333 och en överlycklig tjej



Mera svaaar

Åh tack för era frågor och kommentarer hihi. Blir lika glad varje jag gång loggar in och ser denna fina syn:


Hade ju fått en till fråga som jag tänkte svara på nu, haha.


Svar: Ussch va jobbigt det var, jag kanske inte visade att jag tyckte att det va sorgligt att lämna alla så mycket, men det va för att jag inte ens hade fattat det själv ännu... Jag va och ute och fikade med fina Lovisa och Sophia en sista gång och vi satt och bara babblade i säkert över 3 timmar.. Sen fick jag en hel bunt med roliga bilder som vi tagit under tiden vi känt varandra, goaste minnena! När jag sa hejdå till min pojkvän så myste vi bara under sista dagen och tog ett litet hastigt farväl på kvällen. Sen tiiiidigt på morgonen så gick jag till Konsum då jag skulle köpa med lite lösgodis, ofc, att ha med till Qatar. Då smsade Fabbe och sa om vi kunde träffas en sista gång, och så söt som han är så cyklade han ner till Konsum i spöregnet. Sen så blev det en massa pussar i regnet, och att säga hejdå..

Det är omöjligt att säga vem jag saknar mest, för jag saknar väldigt många.. Men just nu så saknar jag min sötaste syster Julia mest, och min underbara mamma. Men vi ses snart, times flies when you're having fun! Ha en trevlig kväll alla fina, nu ska jag strax hoppa i säng. Så skönt att kunna lägga sig hyfsat tidigt en kväll, att inte behöva sitta uppe med läxa för en gångs skull!! Det ska jag ta vara på och sooooova, haha. Natti natti XX

Finaste tjejerna på 9ornas bal, saknar er!! Mandii, disco squid på dig♥

3 svar!

Hej hopp, kom precis innanför dörren hem ifrån skolan. Hade min roliga dag som innehåller fotografi, så klaga kan jag inte göra! Såg att jag fått en kommentar ifrån "sara" som hade några frågor, va glad jag blir :) Tänkte svara på dessa lite fort nu innan läxan!




1. Pappa och jag bor just nu i en hotell lägenhet, dvs att det är lite mer som ett hem än ett hotell.. Vi har nu diskmaskin, tvättmaskin och EGNA RUM!! Inte för att jag ogillar att dela med pappsen, det är ju bara mysigt, men efter ett tag är det faktiskt lite skönt att få sin egen space. Iallafall så bor vi här eftersom att vi fortfarande letar villa här i Qatar.. Inte så jätte lätt att bara hitta ett bra ställe att bo på här. Man vill ju tänka på så mycket saker: läget i jämförelse till skolan (hur lång tid det tar att åka till skolan), området, själva huset så klart (alla hus här är så otroligt mörka.. fönstrerna är ju pytte småååå!! haha) och så vad det finns för anläggningar, t ex tennisbana, pool, gym, club house. Men letandet är i fulll gång, när det blir lite tid över så är vi ute och försöker ragga upp små araber i compounden som kan vissa oss runt, haha!

2. Iochmed att jag velat flytta utomlands igen sedan jag bara bott i Sverige i ett litet tag, så kändes det underbart. Vilken lycka jag kände när jag fick reda på det, absolut en av dem bästa dagarna i hela mitt liv!! Samtidigt så kändes det tråkigt, för det va nu i slutet som jag började trivas mer i Sverige.. Hade precis börjat gymnasiet och klassen va grym, hade bra kompisar, en fin pojkvän (som jag saknar rätt så mycket jaa!!), och börjat vänja mig lite vid vädret haha! Kan erkänna att jag kommer att sakna snön en aning.. Men det kändes både grymt kul och tråkigt. Dock så vet jag ju att jag åker till L-town varje sommar, så kommer att kunna träffa alla goingar då!

3. Vi har ju inget hus just nu som sagt, men när vi får det så ska jag allt visa bilder på det ja! Under tiden skulle jag kunna försöka lägga upp några bilder på lägenheten om ni skulle vilja se den?

Hoppas du fick något svar på dina frågor iallafall, jag har en tendens att flumma lite.. Nu kallar läxan, hasta la vista motherchuuckeeeeers!! XOXO

City Center & Landmark

Snart drar jag och Pappsen ut bara för att få lite miljöombyte, får se vart vi tar vägen, men under tiden så tänkte jag lägga upp lite bilder från igår då vi va på City Center och Landmark!

Började med lunch buffé på Pizza Inn där dem har massor med olika pastarätter, pizzor och sallader med mera!


En pyttedel av det som fanns


Creme brulee för hela bunten, muuums



En del utav City Center också, en av dem äldsta shopping mallen här, cirka 8-9 år gammalt




West Bay heeeey




Förstår ni varför man börjar sakna svenskt lösgodis?




Utanför nästa shopping mall, Landmark




Giiillaaaar detta stället!!!!!




Mmmm



Farligt att gå in där alltsååå... Haha


Ha en bra söndagskväll allihopa♥

TUSEN TACK!!

Hemkommen ifrån skolan nu, känner mig helt slut efter idag men det är så värt det! Så roligt att se alla igen, så många som "sa" att dem hade saknat mig, sen om dem menar det eller inte är ju en helt annan sak haha. Men kul att höra ändå!!!! Iallafall, Nawaz hämtade mig ifrån skolan och körde "hem" mig hit till West Bay. Fullständigt kaos i traffiken resulterade i att Mandis lärde sig ett och ett annat svär ord på ännu ett språk, haha Nawaz så skön.

Tog en liten bild på vägen, på West Bay, Nawaz arm och hans bil.



Sen så vill jag tacka alla er som va inne och kika på min blogg första gången jag länkade den på Facebook, hade hela 135 unika besökare, och 232 sidvisningar!! Tack tack tack söta rara ni va glad jag blir, sen hoppas jag ju på att några fortsätter att läsa! Haha. Igår hade jag ett antal stycken som läste med, 44 unika och 90 sidvisningar, så roligt. Blir ju så mycket mer kul att blogga då! Och om ni har frågor, om precis vad som helst, va inte rädd för att fråga..

Nu ska jag göra läxa, hörs efter det!! Pusselipussar

Plugg

Hej hopp, sitter och taggar biologi quiz just nu på min study hall.. måste ta igen den eftersom jag varit sjuk en vecka. Annars så verkar det faktiskt vara helt okej, har ju min jobbiga dag idag, men arbetet att ta igen verkar rimligt, haha. Så jag är nöjd! Det va huuuuuur kul som helst att komma tillbaka till skolan och träffa alla, åh va jag trivs här♥ Men nu ska fortsätta att läsa vidare lite om "macromolecules" innan jag drar vidare på en mysig date med Mr. Casher. Hoppas att ni "hemma" i Sverige har en fortsatt trevlig helg, haha. Hörs sen! XOXO

Sov sött


Nu lägger jag biologi boken åt sidan, och lägger mig och sover innan jag vaknar och åker till SKOLAN<3 för första gången på en hel vecka. Fyanemig va jag har längtat alltså.. Ser man ju på det stora smajlet på bilden annars! Wiiieee!! Godnatt

One happy girl!!


BBQ

Godmorgon!!

Trotsade febern och sjukan igår och drog på min kompis Lissy's birthday BBQ! (Förlåt mamma, vet att du inte va glad över detta... älskar dig) Iallafall så hade vi super duper kul, det va häng vid poolen, bad, mat, prat, musik, och dans. Sen i slutet så spårade det ju lite väl mycket, men det finns ju alltid sådana personer...

Älskade födelsedags barnet Lissy♥ och jag


Grill på g


En klump av några som va där haha


Baaad


Hemma efter en grym kväll

Idag så ska jag göra klart det lilla av läxan jag har, och sen drar jag och pappa till City Center (ett köpcenter som ligger typ 200 m ifrån vårat hotell) där vi ska äta lunch, handla lite behövliga saker och bara strosa runt och kolla i affärerna, shoopppiiing<33

Ha en bra dag, hörs snart! Kan ju mobilblogga med blogg.se appen nu vilket är helt wooooonderful. Puss

Inshaaalllah

Då har jag påbörjat ännu en blogg, men denna tänker jag försöka hålla mig till haha! Så jag kan ju börja med att berätta lite om mig själv...


Amanda heter jag och är född det underbara året 1995. Jag är en glad och sprallig tjej som är postiv för det mesta. Har en andra halva/lillasyster som heter Julia, världens bästa mamma och världens bästa pappa. Jag har haft turen att få växa upp i den underbara metropolen Dubai där jag bodde i 11 härliga år, som jag nu fortfarande anser som “hemma.” Efter det så bodde jag tillfälligt i Sverige i 1 och ett halvt år och sen va det dags att packa väskorna igen! Och den 5e september flyttade jag till ett land som heter Qatar, där jag redan kan säga att jag stormtrivs! Hör ju hemma i mellanöstern bland alla araber så…


Och vad gjorde jag största delen av mitt liv i en öken i mellanöstern? Låg i skyddsrum och hoppades på att inte bli bombad? Nääääää, Dubai är det faktist helt lugnt att bo i. Jag gick på en Amerikansk IB skola, umgicks med vänner, modellade, hade 3-4 timmars läxa efter skolan nästan varje dag, hängde på shopping mall, badade massor, sprang 15 meter från bilen till huset i 50 graders värme för att snabbt försöka komma in i ett nerkylt och härligt hus, ja, vaaanliga saker. Saknar Dubai rejält kan jag lova, men jag ska inte klaga, jag känner på mig att det kommer bli minst lika bra här!